Cupping Terapi

Cupping Terapi er en gammel kinesisk behandlingsmetode. Cupping terapi også kaldet sugekopper er en meget effektiv terapi der specielt er velegnet som supplement til den fysiurgiske massage ved meget spændte og belastede muskelproblemer.

Under behandlingen skabes der et vakuum undertryk hvor den underliggende hud suges op i cuppen. Dette bevirker at blodcirkulationen øges væsentligt i området og affaldsstofferne frigives effektivt.

Denne teknik løsner dybt i muskulaturen og løsner meget hurtigere end med massagen alene. Behandlingen gør ikke ondt og bliver tilpasset efter den enkeltes behov, men efterlader røde/blå/sorte sugemærker på de behandlede områder, som forsvinder i løbet af ca. en uges tid alt efter hvor spændte musklerne er.

Din krop bliver først masseret let ind i olie, hvorefter jeg kan lokalisere muskeltonus. Herefter suges cupperne på, og disse trækkes langsomt hen over de spændte områder. På udvalgte punkter vil cupperne blive siddende i 5-10 min., så affaldsstoffer frigøres og myoser løsnes.

Magnetterapi

Kombiner en Power- magnet med behandling, og mærk hurtigere bedring af kroppens ubalancer.

Power-magnet (0,22 Tesla) 355,-

IMG 1544

Din kvalitets sikring

rabmodul

Godkendt af sundhedstyrelsen